,

Tio tomma #2.

Dags igen för tio tomma. Här har ni minirecensioner på de senaste tio skönhetsprodukter som tagit slut hemma hos LMC.

  • Eucerin DermatoCLEAN Refreshing Cleansing Gel*– mild och skonsam ansiktsrengöring med stabbigt formula som även plockar bort lättare spår av make-up. En bra och billig rengöring som inte svider på huden, perfekt för känslig hy. Budgetfavorit! Ca 99 kr/200 ml hos utvalda apotek.
  • Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Stick SPF 15 – klassiskt läppbalsam med SPF 15, helt ok men kommer antagligen inte köpa igen. Alldeles för dyr för vad man får. Ca 275 kr/3,7 gram hos Åhlens och Kicks.
  • Depend 7Day Hybrid Top Coat* – riktigt bra topplack som torkar snabbt och ger en hård och glansig yta. Torkar tyvärr även väldigt snabbt i burken vilket gör det omöjligt att använda upp hela flaskan. Ca 49 kr/5 ml hos ICA, Åhlens och utvalda apotek.

  • Eos Organic Lip Balm* – naturligt och veganskt läppbalsam med doft av jordgubb/kiwi som aldrig tar slut. Men eftersom att det hade börjat lukta illa så var det dags att slänga. Kollade bland mina anteckningar och insåg att jag haft det sedan 2014…. Eos är BTW en av mina två favoriter när det kommer till läppbalsam <3 Ca 69 kr/7 gram hos H&M.
  • Biodroga MD Anti-Age Collagen Boost Day Care* – jag vill verkligen gilla Anti-Age Collagen Boost Day Care. Men det är en sak som tar emot. Kan ni gissa? Ja, det är korrekt, den kommer i burk!!! Det är så onödigt och ohygieniskt och det gör mig så himla arg. Annars älskar jag allt med Anti-Age Collagen Boost Day Care, formulan är divine, känslan på huden är gudomlig men alltså BURK!! Ca 899 kr/50 ml hos skincity.se.
  • Paula’s Choice Clinical Ultra Rich Moisturizer – här har ni en fet och härlig ansiktscreme som är skitbra för ett riktigt torrt och fnasigt fejs. Som ni kan se har jag verkligen klämt ut det sista ur tuben p.g.a. älskar cremen så mycket. Kommer absolut att köpa igen, full recension har ni här. Ca 419 kr/60 ml hos skincity.se

  • M Picaut Happy Sparkling Body Wash* – åh, den här doftar så himla gott! Som en sagolik dröm av citronfromage och hjärtansfröjd. En rinnig duschgel som är mjuk och gosig mot huden och lämnar ett doftspår av söt citron. Diggar du ekologisk lyx så är det bara att hugga in – mer info här. Ca 229 kr/200 ml hos eleven.se.
  • Locobase Repair – ack så tråkig men ack så bra. Smörj in torra knä, fötter, armbågar, läppar och nagelband. En ocklusiv salva som lägger sig som ett lock på huden och förhindrar fuktförlust. Finns alltid hemma hos LMC. Ca 139 kr/100 gram hos utvalda apotek.
  • Bath & Body Works Tiki Mango Mai Tai Shower Gel – ännu en duschgel från Bath & Body Works som jag lyckades tvinga min bror att köpa på sin tripp till USA. Har numera bara en kvar, buhu. Tiki Mango Mai Tai doftar sött, fruktigt, sprudlande och alldeles för mycket, så naturligtvis matchar den mig. Discontinued.
  • Apotek Hjärtat Mild Intimolja – den här parfymfria (fitt)oljan har jag bloggat om tidigare, den är så snäll och gosig för könet. Har blivit en favorit hos LMC och rekommenderas starkt. Har du glömt hur du ska ta hand om snippan så har jag bloggat om det här. Ca 55 kr/150 ml hos Apotek Hjärtat.

*produkter märkta såhär är pressutskick

1

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 2 =