Låt oss prata om GOSH, ett danskt skönhetsmärke med låg prissättning som är helt nytt för mig. Fick ett pressutskick med deras produkter för några veckor sedan och föll som en fura för den här undersköna paletten, som dessutom är helt parfymfri och kostar under 200 spänn. Extra plus för den GIGANTISKA spegeln i locket som gör att man lätt kan sminka sig var helst man vill.

9 Shades – To Party In London // GOSH

9 Shades – To Party In London // GOSH

9 Shades – To Party In London // GOSH

9 Shades – To Party In London // GOSH – swatch i dagsljus

9 Shades – To Party In London // GOSH – swatch i solljus

9 Shades finns i 5 versioner varav jag har fått hem To Party In London. Samtliga skuggor är mjuka, lätta att applicera och rika på pigment. Som ni ser i mina swatches är även samtliga skuggor galet skimrande med en metallisk finish. Då jag nyligen fått ett outbreak av perioral dermatit (igen) har jag inte varit särskilt sugen på att sminka mig vilket betyder att jag inte haft möjlighet att testa produkten i ansiktet. Men jag får erkänna att jag blev sjukt imponerad av skuggorna bara av att swatcha dem. Ni som testat make-up från GOSH, vad tycker ni?

Info: ca 195 kr/12 gram

*pressutskick

2

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 8 =