,

Hemtenta och Colour Inspiration // Mavala.

Om ni följer mig på instagram har ni sett att jag just nu sitter och skriver på en hemtenta. Jag är inne på fjärde terminen, dvs andra året i min utbildning till genusvetare. Lunds Universitet erbjuder både kandidat- och masterprogram i genusvetenskap såväl som enskilda kurser. Jag läser kandidatprogrammet. Inom kandidatprogrammet har du två terminer där du själv får välja vilka kurser du vill läsa, eller eventuellt om du vill praktisera. Jag valde att läsa sociologi med inriktning kön, klass och etnicitet. Det är jag skitnöjd med, kursen har varit spännande, rolig och lärorik  och vi har haft bra lärare… men… det gör det tyvärr inte roligare att skriva tentor för fy tusan så tråkigt det är att tenta, bläää!!!

Colour Inspiration // Mavala

Colour Inspiration // 291 Pink City, 285 Rose Hill, 283 Coral Bay, 286 Red River, 284 Purple Beach, 287 Blue Mountains // Mavala

Försöker liva upp stämningen lite med nya nagellack från Mavala, älskar verkligen att måla naglarna. Eller kanske inte just att måla dem, även om jag finner det väldigt lugnande, utan snarare det fina resultatet man får när man är färdig med en manikyr. Här har ni 6 nya cremelack från Mavala, vars nya kollektion heter Colour Inspiration. Som fotounderlag har jag använt ett konstverk jag köpt av fantastiska @fannyarsinoe på instagram. Fanny är radikalfeminist, genusvetare och konstnär. Jag tror mycket på det här med att stötta andra feminister och kvinnor, speciellt de som betytt mycket i ens liv. Fannys djupa feministiska analyser har hjälpt mig väldigt mycket och jag är tacksam för att hon finns och delar med sig av sin kunskap, därför vill jag gärna bidra ekonomiskt så att hon kan fortsätta med det.

Colour Inspiration // 283 Coral Bay, 287 Blue Mountains // Mavala

Colour Inspiration // 283 Coral Bay, 287 Blue Mountains // Mavala

Har format om mina naglar återigen, kände att jag tröttnade på korta coffin nails och kör numera på klassiskt rundade naglar. Lackade med hummerröda 283 Coral Bay och turkosblå 287 Blue Mountains. Båda lacken är väldigt pigmentrika och täckte med endast ett lager, men av ren vana lackade jag med två ändå. Mavalas lack ger som vanligt riktigt fin och glansig finish, penseln är lite tunnare än hos de flesta nagellacksmärken vilket gör det lätt att måla även för er som har mindre nagelplattor. Härligt med färger som piggar upp i tråktentandet!

Info: ca 59 kr hos Åhlens och KICKS

*pressutskick

2

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × tre =