,

Friday Inspo // Killer Colours.

Jag vet inte hur länge sedan det var som jag verkligen njöt av att lägga en riktigt snygg make-up. Det senaste halvåret känns det mest som att jag smackat på foundation, mascara och målat brynen för att känna mig någorlunda fräsch. Jag har inte känt någon inspiration whatsoever. Ingen lust att leka eller pröva nya produkter, ingen lust att ta ut svängarna eller ens lägga en schysst eyeliner. Därför känns det så jävla najs när man besöker bloggar som utstrålar en sådan fantastisk kreativitet och ren sminkglädje som Killer Colours-Viola gör. Jag blir alltid glad, sugen och peppad på att testa typ allt Viola lägger upp och bäst av allt är att jag känner att shit, detta är något som jag faktiskt can pull off, Viola ger mig noll prestationsångest vilket är så skööööönt.

Så in och följ, hänförs och beundra denna gudomligt underbara människa som dessutom dagen till ära fyller år <3 instagram: @killercolours, blogg: www.rodeo.net/killercolours.

Nedan har ni några favoritmejks med en länk under till respektiv inlägg med information om vad Viola använt för produkter <3

7

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 10 =