Jag har inte riktigt blivit vän med highlighters i puderform, jag är ute efter den där fuktiga looken där huden ser blank och glansig ut och det fixar inte riktigt puder. Att contouring och strobing blivit en så stor grej inom mainstream-mode har gjort att marknaden svämmat över av produkter som både ljusar upp och mörkar ner. Det positiva med detta är att det finns något for alla, det negativa är så klart att det släpps produkter som är skitdåliga.

Länge har Illusion Palette från Kryolan varit min favorit när det kommer till glow men paletten är svår att få tag i. Kryolan har ingen webbshop som fraktar till Sverige och de få butiker som saluför märket säljer endast utvalda delar av sortimentet vilket uteslutande är teatersmink. Så tacksamheten var total när Lumene släppte Invisible Illumination Instant Illuminizer, en flytande highlighter som ger precis det där superlätta, glansiga glowet jag söker.

Invisible Illumination Instant Illuminizer Rosy Dawn // Lumene

Invisible Illumination Instant Illuminizer Rosy Dawn // Lumene

Invisible Illumination Instant Illuminizer Rosy Dawn // Lumene

Invisible Illumination Instant Illuminizer kommer i 3 olika nyanser: krispigt vita Shimmering Dusk, champagnegyllene Midnight Sun och rosigt ljusrosa Rosy Dawn. Produkten kommer med pipett och man kan droppa några droppar i sin foundation för en all-over-glow eller dutta på lite vid kindbenen, vilket är det jag gör. För applicering rekommenderar jag att använda en stipplinbrush, men det funkar finfint även med fingrarna. Invisible Illumination Instant Illuminizer ger ett väldigt lätt glow, det är inte en highlighter för den som är ute efter extra allt. Finishen ser väldigt naturlig ut, inget glitter utan mer en sheen ala pärlemor. En ny favorit i badrumsskåpet!

Info: ca 299 kr/15 ml

*pressutskick

7

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton + femton =