, ,

Bästa läppbalsamet ever.

Mitt absolut bästa budgettips för torra och nariga läppar är det veganska och ekologiska märket Crazy Rumors. De gör helt underbara läppbalsam i massa mumsiga dofter och smaker som dessutom sitter länge på läpparna. Ett av mina ex hade problem med svår akne och åt roaccutan under ett år. En av bieffekterna av roaccutan är att man får väldigt torra läppar. Eftersom att jag är en beautyblogger så hade jag en hel del produkter som han fick testa. Han fastnade för eos och Crazy Rumors (hurraw fick underkänt) men föredrog Crazy Rumors just för att formulan stannade kvar längre på läpparna och för att det var enklare att applicera en maffigare mängd.

Leaping Bunny, Bubble Gum, Sweet Thai Tea, Black Cherry, Banana Split // Crazy Rumors

Eftersom att jag är världens snällaste flickvän och dessutom har noll impulskontroll så köpte jag 20 (ja, tjugo!!!) olika smaker så att han kunde ha lite att välja mellan. Han använde förvisso upp dem på löpande band men jag hann testa ett flertal av smakerna och när det tog slut mellan oss så skämdes jag inte för att ta med mig alla Crazy Rumors som jag hittade i hans lägenhet. Min kärlek till Crazy Rumors varade nämligen betydligt längre än min kärlek till honom. Sedan dess har jag alltid med mig minst ett Crazy Rumors i väskan, dessutom har jag några i köket, på toaletten och självklart i nattduksbordet. Favoritsmakerna är Black Cherry, Bubble Gum, Mint Chocolate och French Vanilla (ej med på bild). Varsågod för tipset!

Info: ca 49 kr hos turkos.se, kissedbyeco.se, iherb.com

6

8 Kommentarer
 1. Shopaholic
  Shopaholic says:

  Tusen Tack för tipset! Nu har jag klickat hem en fyra stycken! Ska bli så roligt att testa dessa! Jag och mina tjejer har så otroligt torra läppar så vi har testat det mest utom detta märke (bevisligen).
  KRAM!!

  Svara
 2. Annika
  Annika says:

  Eos funkar inte alls på mig. Provar ständigt nya läppbalsam och återgår till Carmex varje gång. Crazy Rumors har jag inte provat än så jag får la göra det.

  Svara
 3. Eva S.
  Eva S. says:

  Crazy rumours är jättebra!
  Hurraw är ett läppbalsam som påminner om CR, Naturkompaniet har dom. Fyndade två för 25 kr när jag var där igår (Gbg). Veganskt och eko. Smakerna påminner om CR.
  I övrigt kör jag Carmex och Försvarets.

  Svara
  • Little Miss Consumer
   Little Miss Consumer says:

   Har svårt för Hurraw, tycker inte det sitter alls, doftar gott men inte särskilt najs formula. Försvarets är ju faktiskt guld, fett osexig förpackning men sjukt bra produkt.

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 20 =